UFO NET BİLİNMEYENLER FORUMU

forum.ufonet.be
Zaman: 03 Eyl 2010, 22:40

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 172 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: 2012 DE BUNLAR MI OLACAK ???
MesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2006, 19:00 
UFO NET Moderatörü
UFO NET Moderatörü
Kullanıcı avatarı

foton kuşağı;

"""YÜKSEK ENERJİLİ FOTONLARDAN OLUŞAN BÜYÜK BİR KUŞAK. 2012 YILINDA GÜNEŞ SİSTEMİMİZ TÜM GEZEGENLERİ İLE BİRLİKTE BU KUŞAĞA GİRDİĞİNDE DÜNYAMIZIN OZON DELİĞİ ONARILACAK VE TÜM YAŞAM 3. BOYUTTAN 5. BOYUTA GEÇECEK. İNSANLARIN 2 SARMALLI DNA"LARI İKİŞERLİ OLARAK BİRARAYA GELİP 12 SARMALLI BİR DNA"YA SAHİP OLACAKLAR. BU OLAY SIRASINDA TÜM İNSANLARIN CHAKRA"LARI AÇILACAK VE DUYULARI VE ALGILAMALARI ARTACAK. HERKES BİRBİRİNİN DÜŞÜNCESİNİ OKUYABİLECEK. BU İLK ÖNCE KISA SÜREN BİR KAOSA NEDEN OLACAK FAKAT DAHA SONRA HERKES BİR DÜŞÜNCE BİRLİĞİ HALİNDE BİR ARAYA GELEREK, ÖNYARGININ, YALANIN VE KÖTÜ DÜŞÜNCELERİN OLMADIĞI BİR ORTAMA GEÇİLECEK. İNSANLAR BİRBİRİNİN AURALARINI GÖREBİLECEKLER.

12 sarmallı DNA"ya -- Bu mesaj otomatik olarak gelmektedir. -- sonrası insanlarda hiçbir hastalık kalmayacak, hasta olanlar kendilerini ve birbirlerini iyileştirebilecekler. İnsanlar ölümsüz olacaklar. Ölüm olayı ise fiziksel dünya"da kalmaktan vazgeçip başka bir boyuta geçmeye karar verme şeklinde olacak. Yani, dünya"da geri kalanlar (kalmayı seçenler) ölmeye (başka boyut gitmeye) karar verenlerin ortadan bir anda kaybolduğunu görecekler. Fiziksel dünyamızda kalmayı seçen insanların ışık bedenleri olacak ve bu cennete benzeyen ışıklı dünyada çok güzel vakit geçirecekler. Fiziksel olarak 2000 yıl sürecek olan bu olay sonrasında foton kuşağı güneş sistemimizi terkedecek.

Foton kuşağı ilk kez ingiliz astronom Edmund Halley (1656-1742) yılında Pleiades takımyıldızlarını kuşatan gazımsı bir kuşak olarak gözlendi (Halley kuyruklu yıldızını da keşfeden astronom). Fredrick Wilhelm Bessel ise foton kuşağının dönüş hızını keşfetti (herbir yüzyılda 5.5 derece saniye). Jose Comas Sol Pleiades takımyıldızındaki güneş sistemlerini keşfetti. Paul Otto Hesse foton kuşağının kalınlığını saptadı (2000 ışık yılı). Güneş sistemimiz her 25.860 yılda bir Pleiades çevresinde bir tur dönmektedir. Yani, yaklaşık olarak her 12.500 yılda bir güneş sistemimiz bu foton kuşağının içine girer. Güneş sistemimizin foton kuşağının içindeki yolculuğu 2000 sene kadar sürer. Yani, foton kuşağından çıktıktan sonra tekrar foton kuşağına girmek için 10.500 yıl geçmektedir. Bu devrelerin alt devreleri de vardır ama üst devre 206 milyon yıl sürer.

Foton kuşağının kendisinin de aurası var ve ilk aura katmanına (enerji seviyesine) 1962 yılında dünyamız (ve tüm güneş sistemimiz) girmiş durumda. Yani şu anda foton kuşağının düşük enerjili ilk kısmının içinde bulunuyoruz. Dünya"mız ikinci enerji seviyesine ise 1987 yılında girdi. 2012 yılında üçüncü enerji seviyesine girmesi sırasında 110-144 saat (5-6 gün) boyunca karanlıkta kalacağız. Üçüncü enerji seviyesine (foton kuşağının kendisinin bulunduğu esas enerjili kısım) girildiğinde ise karanlık sona erecek ve artık hiç gece olmayacak yeryüzünde. Sırasıyla yazarsak:

1. gün: 21 Aralık 2012"de kör bölgeye giriş, tüm canlıların beden tipinin değişmesi, hiçbir elektrik aygıtının çalışmaması, tam karanlık
2. gün: Atmosfer basıncının düşmesi, herkesin kendisini şişmiş hissetmesi, Güneş"in yeterli ısıtamaması, dünya ikliminin soğuması (buzul çağı soğuğu)
3.-4. gün: Atmosferin şafak vakti gibi sönük bir ışıkla aydınlanması, foton etkisinin başlaması, foton enerjili aygıtların çalışabilir hale geçmesi, yıldızların yeniden gökyüzünde belirmeleri.
5.-6. gün: 24 saatlik gündüz devresine giriş, kör bölgeden çıkıp ana foton kuşağına giriş, tüm canlıların güçlenip zindeleşmeleri, dünya ikliminin ısınması, foton ışınıyla çalışan gemilerin uzayda yolculuk yapmaya başlaması, telepati, telekinezi gibi psişik yeteneklerin ortaya çıkışı (uyanış, süperbilinç).

Kısaca, foton kuşağı dünya"daki tüm yaşam için çok büyük bir faydası olan, yüksek enerjili fotonlardan oluşan devasa bir kemer. Güneş sistemimiz bu kuşağa girdiği zaman tekrar çıkması 2000 sene sürecek. Foton Kuşağı (Manaşik Halka) kendi etrafındaki dönüşünü 25.860 yılda bir tamamlamakta ve güneş sistemimiz her bir 10.500 yılda bir foton kuşağına girmekte. Foton kuşağı torus şeklinde (araba lastiği biçiminde) bir kemer ve bunun kalınlığı (çapı değil, kemerin kalınlığı) 2000 ışık yılı. Önemli bir husus elektrikli hiçbir aygıtın ise foton kuşağına girildikten sonra hiçbir şekilde çalışmaması. 2000 yıl boyunca sürecek olan safhada elektrik enerjisi ile çalışacak araca ihtiyaçta olmayacak zaten. Çünkü süperbilinç halinde olma hali ve foton enerjisi kullanabilecek teknoloji ile elektrik enerjisini kullanmaya ihtiyacımız olmayacak.

|____...______=====|'|__|.............., ]
"(@ )'(@ )***|(@ )(@ )**********(@ )

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: 2012 DE BUNLAR MI OLACAK ???
MesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2006, 20:01 
HEVESLi ÜYE
Kullanıcı avatarı

[

Kısaca, foton kuşağı dünya"daki tüm yaşam için çok büyük bir faydası olan, yüksek enerjili fotonlardan oluşan devasa bir kemer. Güneş sistemimiz bu kuşağa girdiği zaman tekrar çıkması 2000 sene sürecek. Foton Kuşağı (Manaşik Halka) kendi etrafındaki dönüşünü 25.860 yılda bir tamamlamakta ve güneş sistemimiz her bir 10.500 yılda bir foton kuşağına girmekte. Foton kuşağı torus şeklinde (araba lastiği biçiminde) bir kemer ve bunun kalınlığı (çapı değil, kemerin kalınlığı) 2000 ışık yılı. Önemli bir husus elektrikli hiçbir aygıtın ise foton kuşağına girildikten sonra hiçbir şekilde çalışmaması. 2000 yıl boyunca sürecek olan safhada elektrik enerjisi ile çalışacak araca ihtiyaçta olmayacak zaten. Çünkü süperbilinç halinde olma hali ve foton enerjisi kullanabilecek teknoloji ile elektrik enerjisini kullanmaya ihtiyacımız olmayacak.[/quote]

FOTON ( 1 )

Sevgili baron;
İyi niyetinden kesinlikle şüphem yok buna inan. Birşeyleri araştırmayı ve öğrenmeyi çok istiyorsun ve elinden geldiği kadar da araştırıp belli noktalar üzerinde ki soru işaretlerini kaldırmaya gayret ediyorsun.Ben araştıran ve sorgulayan kişiliklere çok saygı duyarım ve senide takdir ediyorum. ANCAKKKK!!!

Yukarıda alıntı yaparak yazdığın yazıda anlatılanlar sanki anlatılanlar tarafından yaşanacağı kesinmiş gimi aktarılmakta. Ben sana dün bir yazı ile sana açıklamıştım. Böyle olayları olacak diye tanımlamak çok yanlış yerlere götürür bizleri. Bak şimdi deniyor ki" Güneş sistemi her 10.500 yılda bir foton kuşağına girmekte" BU nasıl bu kadar kesin oluyormuş gibi söylenir bu olabilirmi? Bizler daha çok yakın bir tarihte M.Ö 3000 lerde nelerin olup bittiğini tam olarak bilemiyoruz. Kesin ve net bir bilgi yok. Ama öyle noktalar açığa çıkıyor ki bizleri sonuca götürecek.İşte onlara lafım yok. Ama foton kuşağı denilen olayı anlatan herhangi bir yazıt ve metine rastlamadım ben.Ne makalelerde ne kitaplarda nede akademik açıklamalarda.

Daha öncede söyledim ben şahsen MÖARDUK olayını yıllarca araştırmama ve elimde oldukça ciddi bilgiler olmasına rağmen hala İNANIYORUM demiyorum.Sadece OLABİLMESİ YÜKSEK MUHTEMEL bir olay diyorum.

Bu foton kuşağı savunucularının kökleri 1960'lı yıllara dayanan 1980'llerde iyice yaygın laşan" YENİ ÇAĞ" (New Age) akımı kendini heryerde göstermeye başladı.

Lena ve arkadaşlar sıkılmasın diye iki kısıma ayırdım yazımı şimdi 2'ye geçin:)

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2006, 20:14 
UFO NET Moderatörü
UFO NET Moderatörü
Kullanıcı avatarı

yazının tamamını hiçbir sitede bulamazsın. eğer bulursanda mutlaka ben eklemişimdir. çünkü tam metin olarak geçmiyor bu yazı foton kuşağı açıklaması başka yerlerden altındaki açıklamalar başka kaynaklardan. yazıyı çok garanti vermişsin demişsin benim garnti verip vermemem birşeyi dğiştirmez. hemen yazıyı editler sonlarına mış muş eklerim al sana olasılık. önemli olan yazıyla ilgili gelecek yorumlar düşünceler ve onların doğurduğu yeni konular...

|____...______=====|'|__|.............., ]
"(@ )'(@ )***|(@ )(@ )**********(@ )

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: 2012 DE BUNLAR MI OLACAK ???
MesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2006, 20:23 
HEVESLi ÜYE
Kullanıcı avatarı

.

Bu foton kuşağı savunucularının kökleri 1960'lı yıllara dayanan 1980'llerde iyice yaygın laşan" YENİ ÇAĞ" (New Age) akımı kendini heryerde göstermeye başladı.

Lena ve arkadaşlar sıkılmasın diye iki kısıma ayırdım yazımı şimdi 2'ye geçin:)[/quote]

FOTON ( 2 )

"Yeni Çağ cıların yani fotoncuların sıkı sıkıya bağlandıkları ideal,""BÜTÜNSELLİK" yani tüm dünya insanlığının bütünlüğe ve birliğe doğru yol alarak bir noktaya ulaşacaklar ve gelinecek son noktada, bedensel ve ruhsal bir değişim yaşanacaktır.

Tabiki bunların olması için beklenen bir zaman ve o zamanın başlangıcından sonra yaşanacak bir süreç ve bu süreci kapsayan bir olay beklentisi mevcuttur."

YUkarıdaki yazdıklarım fotoncular ve yeni çağcıların beklentileridir.

Tabi insanlar neye inanmak istiyorlarsa ona inansısnlar ama benim tavsiyem, beklentilerinin sonunda eğer bekledikleri ve inandıkları bir takım olaylar gerçekleşmezse o zaman tehlike var demektir. Nedir bu tehlike;" İnanarak bekledidkleri şey ne ise ve gerçekleşmemiş ise sonuş şu olacaktır.:
Bu insanlarda ortaya çıkacak ve manevi yönden zarar görebilecekleri bir "İNANÇ BOŞLUĞU" yaşanması olasılığı.

Kaldı ki Yeni çağcıların ve Foton Kuşağı savunucularının en ateşlilerinden yazar Gregg BRADEN'e göre aslında Yeni Dünya Düzeni yani bekledikleri olay 2003 yılında hayata geçeceği yani başlayacağı planlanmıştır ama bu durum olmayınca şöyle bir açıklama yapmıştır" Siz merkezde kalmaya devam edin" :-)

Yani anlayacağın Baron seninde sorduğun gibi 2012 de bunlar olacakmı? bilemem ama bu foton kuşağı konusu aslında "SDCHUMANN REZONANCE" olayı ile birebir alakalı bir olgu. Marduk olayını iyi analiz etmeliyiz. Bu olayın açılımında bu foton ve shumann rezonansı da var. Tabi ben bilimin ışığını hiç kapatmadığım için veriler beni çok ilgilendirir. Kısaca spiritüel yaklaşımlar bana biraz uzaktır. (FOTONCULAR-Yeni Çağcılar)

Shumann rezonansına sonra değiniriz.Kısa bir bilgi" Şu günlerde dünyanın dönüş eksenindeki sallanma yaklaşık 21 gündür durmuş durumdaymış. " Tabi bu bilgi tam olarak doğrulanmadı.Öğrenirsem haber veririm. BU sallanma PRESESYON DÖNGÜSÜ ile alakalı.

MARDUK?????? 2012 öncesi ve sonrası. İşte esas önemli olan süreç bu. Sadece 2012 değil.

Sevgiler
marduk_bey

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2006, 20:55 
HEVESLi ÜYE
Kullanıcı avatarı

baronlarbaronu yazdı:
yazının tamamını hiçbir sitede bulamazsın. eğer bulursanda mutlaka ben eklemişimdir. çünkü tam metin olarak geçmiyor bu yazı foton kuşağı açıklaması başka yerlerden altındaki açıklamalar başka kaynaklardan. yazıyı çok garanti vermişsin demişsin benim garnti verip vermemem birşeyi dğiştirmez. hemen yazıyı editler sonlarına mış muş eklerim al sana olasılık. önemli olan yazıyla ilgili gelecek yorumlar düşünceler ve onların doğurduğu yeni konular...

Yanılıyorsun dostum baron yazının tamamını bulabilirim.Ancak para ile satın alacağım bir kitabın içinde bulabilirim. Ama para vermem benim alanım değil bu spiritüel yakaşım.

"Galaktik İnsan" Yazar: Virginia ESSENE

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2006, 20:57 
UFO NET Moderatörü
UFO NET Moderatörü
Kullanıcı avatarı

ALINTI
TÜM YAŞAM 3. BOYUTTAN 5. BOYUTA GEÇECEK. İNSANLARIN 2 SARMALLI DNA"LARI İKİŞERLİ OLARAK BİRARAYA GELİP 12 SARMALLI BİR DNA"YA SAHİP OLACAKLAR.

Baron diyer yazdılların bende okudum amaaaaa bu 12 dna yı iyi düşün hangi temel genlerden meydana gelicek bu 12 dna, sonra besin maddesi aynımı olucak, yazabiliriz ama detaylarını da göz önüne almamız gerekmiyormu.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 19 Şub 2006, 21:45 
UFO NET Moderatörü
UFO NET Moderatörü
Kullanıcı avatarı

Şu faton kuşağının bir analizini yapalım nedir bu, bir çenberi yatay olarak dengesiz yere bırakalım yalpalar yaparak duruş noktasına gelir, yaptığı yalpaları 30-20-15-10- 5 santim diye duruş noktasına kadar ölçebiliriz.
Galaksimizin 9 kolu bu şekilde yalpa yaparak merkezdeki kara deliğe doğru çekilir, bu yalpa faton kuşağı şu an 2 milyar ışık yılı deriz evelki durum belki 5 milyar ışk yılı idi, güneşimiz 3 cü kolunun sonlarında olduğu için bu yalpaların neticesi olan pozisyona göre merkezdeki kara delikle aramızdaki diyer kolardaki yıldızlar önümüzü kapatmıyacak direk kara deliğin enerjisiyle yüz yüze gelicez bu olay 27 bin yılda bir olur deniyor, evvelki durumdan haberimiz olmadığı için tahminlerimiz farazi olur. marduğun da bu 2012 ye tesadüf edişidir.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2006, 22:29 
UFO NET Moderatörü
UFO NET Moderatörü

yani karadelik bizi çekince baska bir boyutamı geçicez

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2006, 23:06 
UFO NET Moderatörü
UFO NET Moderatörü
Kullanıcı avatarı

Bizden bir şey kalırsa eyer başka boyuta geçeriz, işte gaksimiz içindeki bize yönelik olan kıyamet.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 20 Şub 2006, 23:08 
UFO NET Moderatörü
UFO NET Moderatörü
Kullanıcı avatarı

bu olay güneşimizin karadeliğe girdiği zaman kıyamet.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 172 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
phpBB - Creating Communities
Vista theme by HelterSkelter © 2007 ForumImages